Projectomschrijving

Voor de tennisvereniging Griffensteyn in Zeist heb ik een compleet interieurvoorstel voor het clubhuis gemaakt. Het clubhuis was donker, sfeerloos en gedateerd. Tijd voor een frisse wind.

Ik heb in het voorstel geadviseerd over de vloer, het meubilair, de kleuren, verlichting en de indeling van het clubhuis.

  • Alles is opnieuw geschilderd in de kleuren wit met donkergrijs en 1 appeltjesgroene muur.
  • De verlichting is vernieuwd met stoere ‘rusty-steel-look’ richtbare spots.
  • Er is een muur doorgebroken zodat er beter zicht komt op 3 tennisbanen.
  • Daarnaast heb ik nog een veranda voorgesteld om binnen en buiten op een sfeervolle manier in elkaar te laten overlopen.
  • De vloer is opnieuw behandeld met een epoxielaag in de kleur grijs.
  • Er is een nieuwe bar van steigerhout in combinatie met zink geplaatst.
  • Er zijn nieuwe steigerhouten loungebanken geplaatst met donkergrijze en appeltjesgroene kussens om het geheel een frisse uitstraling te geven.