Projectomschrijving

Samen met de opdrachtgever en aannemer heb ik een visualisatie gemaakt voor de uitbouw en modernisering van een jaren 30 woning in de wijk Kersbergen in Zeist.

Om extra ruimte te creëren is de garage bij het huis getrokken. Deze is omgebouwd tot ‘chill’ ruimte voor de kinderen. Daarnaast kan deze ruimte worden gebruikt als logeerruimte. Daarvoor is ook een extra badkamer gebouwd.
De bewoners hebben ook de woonkamer een facelift gegeven. Voor een moderne ‘touch’ hebben zij gekozen voor een betonnen vloer, een strakke ensuite en moderne openhaard. Ik heb dit gevisualiseerd aan de hand van 3D tekeningen zodat iedereen een duidelijk beeld kreeg hoe het zou gaan worden. Met de visualisatie konden de bewoners duidelijke keuzes maken en had de aannemer  goede tekeningen in handen om de verbouwing compleet naar de zin van de bewoners te realiseren.
De bewoners hebben vervolgens zelf alle meubels, accessoires en behang uitgezocht. Het geheel is een hele mooie warme huiskamer en ‘coole’ uitbouw geworden.