Al meer dan 15 jaar werk ik met veel plezier als zelfstandig interieur adviseur met Offiz & Hoomz. De laatste 2 jaar heb ik daar een dimensie aan toegevoegd. Sinds 2018 adviseer ik namelijk ook als freelancer voor woonwinkel ‘het Kabinet’ in Bunnik. Voor wie het Kabinet niet kent: Het Kabinet is een moderne woonwinkel met een groot aanbod van banken, stoelen, kasten, verlichting, en tal van accessoires. Naast bekende merken zoals de VT Wonen collectie of HK Living, levert het Kabinet ook trendy merken als Zusss, BePureHome en verlichting van It’s About RoMi. Daarnaast heeft de winkel ook haar eigen modern urban design meubelmerk, New Routz. Dat eigen label vind je ook weer terug bij VT Wonen, Fonq of Loods5.

Klanten van het Kabinet help ik in hun zoektocht naar het ideale interieur. Op basis van hun woonsituatie (of werksituatie) en wensen maak ik een interieuradvies met meubels, verlichting en accessoires. Ik kom daarvoor meestal bij de klanten thuis of op kantoor en presenteer het advies omringd door de producten in de winkel.

Interieurontwerp presentatie woonkamer bunnik-zeist

Moodboard interieuradvies met producten van het Kabinet

Het is erg leuk om ook op deze manier vanuit een moderne winkel met enthousiaste collega’s met het vak bezig te zijn. Ik rijd elke keer weer met veel plezier naar Bunnik. Op naar de volgende klus!