VAN eDESIGN TOT TOTAALINRICHTING IN 3D

Omdat niet iedereen dezelfde inrichtingsvraag heeft, biedt ik verschillende mogelijkheden aan qua advisering en ontwerp. Zo kan ik als eDesign service per email een snel advies geven, maar kan ik ook totale inrichtingsvoorstellen met sfeerplaten, 3D tekeningen en animatie verzorgen.

Interieurontwerp email advies edesign inrichtingsadvies offiz zeist

ONLINE ADVIES – eDESIGN

Bent u ontevreden of twijfelt u over bepaalde styling, indeling van de ruimte, meubels, materialen, kleur of verlichting dan biedt eDesign een oplossing.

Hoe werkt het?

 1. U stuurt uw vraag per email met foto’s van de bestaande situatie en eventuele plattegronden.

 2. Ik neem contact op om de aanvraag te bevestigen.

 3. Na bevestiging ontvangt u van mij binnen 5 dagen een advies per email, met – afhankelijk van de vraag – een indelingsschets, voorbeelden van producten en/of kleuren.

Prijs: € 125 (incl. BTW)

PERSOONLIJK ADVIES

Heeft u een vraag over bepaalde styling, indeling van de ruimte, meubels, materialen, kleur of verlichting maar wilt u dat niet online afhandelen? Dan kom ik graag bij u thuis of op kantoor om de situatie te inventariseren.

Hoe werkt het?

 1. U neemt contact op via het contact formulier of telefoon.

 2. We maken samen een afspraak.

 3. Na de inventarisatie en afstemming van wensen en ideeën ontvangt u een advies per email, met – afhankelijk van de vraag – een indelingsschets, voorbeelden van producten en/of kleuren.

 4. Indien gewenst kom ik het advies persoonlijk toelichten.

Prijs: vanaf € 150 (incl. BTW, excl, reiskosten indien buiten Zeist)

TOTAAL ADVIES EN 3D VISUALISATIE

Heeft u een uitgebreide vraag over de totale inrichting van een woonruimte of kantoorruimte? Dan kan ik voor u een volledig inrichtingsadvies verzorgen incl. een plattegrond, sfeerplaten en 3D tekeningen.

Hoe werkt het?

 1. U neemt contact op via het contact formulier of telefoon.

 2. We maken samen een afspraak op lokatie voor een intake gesprek.

 3. Na de inventarisatie en afstemming van wensen en ideeën ga ik aan de slag met het maken van een plattegrond, sfeerplaten en 3D tekeningen.

 4. Ik kom het totaaladvies persoonlijk presenteren en lever de tekeningen en sfeerplaten digitaal en op A3 en A4 formaat aan.

Prijs: vanaf € 500 (incl. BTW, excl, reiskosten indien buiten Zeist)