Wat een heerlijk project was dit. De advisering voor de volledige inrichting van een kantoorpand in de regio Rotterdam met gebruik van duurzame materialen en een social space.

Shops United, een dochteronderneming van POST NL, is gespecialiseerd in het leveren van verzendsystemen voor e-commerce pakketten. Door de enorme toename van e-commerce en de vraag naar verzendsystemen, groeide dit mooie bedrijf uit zijn jas en besloot te verhuizen naar een modern kantoorpand in Poortugaal. Ik mocht het totale indelingsconcept, inrichtingsvoorstel en advisering over duurzame materialen, producten en akoestische oplossingen voor hen verzorgen. Het betrof ook de vloer- en muurbekleding en naast het kantoor meubilair ook een uitgebreide social space met pool tafel, luxe fauteuils en banken. Voor de vergaderruimtes zijn kleurthema’s gebruikt en voor het meubilair heb ik duurzame producten geadviseerd. Onder andere vergaderstoelen met gerecyclede jeansstof. Voor de vloerbedekking heb ik gekozen voor een combinatie van hout en innovatief tapijt van geweven vinyl. Om een goede akoestiek te waarborgen heb ik wandbekleding van WoodUpp geadviseerd. De houten panelen met daarachter akoestisch materiaal geven een mooie natuurlijk uitstraling en hebben hoge akoestische waarden.

De meeste producten en de uiteindelijke realisatie werden verzorgd door “De Projectinrichter‘ uit Rotterdam. Het enige item dat Shops United meenam uit het vorige pand was ……. de pool tafel!

Ik heb al veel tevreden geluiden gehoord over het uiteindelijke resultaat. Dus ik ben best nieuwsgierig geworden. Binnenkort ga ik langs om bij te praten en wat foto’s te maken. Uiteraard zal ik die dan ook delen.