Projectbeschrijving

Wat een leuke klus: Een inrichtingsadvies geven voor een woon-werk appartement in Barcelona. Er moest wel heel wat gebeuren. Het appartement was namelijk zeer gedateerd.

Eigenlijk moest alles eruit. Keuken, badkamer, plafonds, oude elektra en leidingen. Het gaf natuurlijk ook de mogelijkheid om te spelen met de combinatie van een moderne inrichting met mooie oude elementen, zoals de hoge deuren, de originele tegelvloer, een Catalaans bogenplafond en plafondornamenten. De hoge deuren zijn gerepareerd en hergebruikt in de aangepaste indeling. De tegelvloer is gepolijst en in de hal heb ik grote moderne hangende cirkellampen geadviseerd die mooi contrasteren met de weldadige plafondelementen.

Interieuradvies woning Barcelona

In de woonkamer heb ik een ruime zitbank met chaise longue geadviseerd in een warme tint die goed combineert met de tegelvloer, een natuurlijke houten lamp met warm roze licht en een knallend kunstwerk aan de muur. Voor de eettafel heb ik gekozen voor een warme houtsoort, met een speelse set van stoelen met leer en stoffen bekleding. Die sluit aan op het kookeiland. Met alle tapas barretjes om de hoek zal daar waarschijnlijk niet eens veel gebruik van gemaakt worden, maar mocht het er dan toch af en toe van komen, dan sta je daar vast met een grote glimlach op je gezicht te koken.

Het appartement heeft de eigenaren hoe dan ook al veel mooie momenten geboden. Ze zijn er super blij mee.