Projectbeschrijving

Een monumentaal pand met moderne internationale allure

Wat een heerlijke opdracht. Een internationaal opererend bedrijf heeft een monumentaal pand gekocht in het centrum van Leeuwarden en wilde een totaal inrichtingsplan voor een fijne inspirerende werkomgeving. Het bedrijf zocht ruimte en inspiratie om nieuwe strategieën en plannen te ontwikkelen en relaties te ontvangen. Een bedrijf met Friese wortels en een internationaal werkveld. Daar wilde ik graag iets moois voor creëren.

Concept en inrichtingsplan
Samen met het management team heb ik de wensen en ideeën geïnventariseerd en vertaald in een concept en inrichtingsplan. Het bestaat uit een combinatie van oud en nieuw, mooie natuurlijke en moderne materialen, flinke kleuraccenten en imposant fotogebruik. Ik heb daarbij namens de opdrachtgever ook tijdens de verbouwing en inrichting nauw samengewerkt met de architect, de aannemer, installateurs en leveranciers van het meubilair, vloerbedekking, verlichting.

“Een van de mooiste kantoren van de binnenstad”
Het interieurontwerp en inrichtingsplan betreft onder andere 3 kantoorruimtes, een vergaderkamer, eetkeuken, studio met een oppervlakte van ca 200 m2. Volgens een van de toonaangevende bedrijfsmakelaars in Leeuwarden heeft het bedrijf nu een van de mooiste kantoren in de binnenstad. Maar belangrijker nog, de directie en medewerkers genieten elke dag weer van hun nieuwe inspirerende werkomgeving.