Projectbeschrijving

Door Shops United, een dochteronderneming van POST NL, ben ik gevraagd om te adviseren voor de volledige inrichting van een kantoorpand in de regio Rotterdam. Door de enorme toename van e-commerce en de vraag naar verzendsystemen, groeide dit mooie bedrijf uit zijn jas en besloot te verhuizen naar een modern kantoorpand in Poortugaal.

Ik mocht werken aan het totale indelingsconcept met een inrichtingsvoorstel en advisering  over meubilair en vloer- en wandproducten en akoestische oplossingen. Ik heb daarbij overwegend gekozen voor duurzame producten en een sfeervolle social space met pool tafel, luxe fauteuils en banken. Voor de vloerbedekking heb ik gekozen voor een combinatie van hout en innovatief tapijt van geweven vinyl. Om een goede akoestiek te waarborgen heb ik wandbekleding van WoodUpp geadviseerd. De houten panelen met daarachter akoestisch materiaal geven een mooie natuurlijk uitstraling en hebben hoge akoestische waarden.

De meeste producten en de uiteindelijke realisatie werden verzorgd door “De Projectinrichter‘ uit Rotterdam. Het enige item dat Shops United meenam uit het vorige pand was ……. de pool tafel! Ik kijk met heel veel plezier terug op dit project en de prettige samenwerking met de collega’s van Shops United en de Projectinrichter.