Ondanks de moeilijke situatie ten gevolge van het Corona virus heb ik de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten! Een voorbeeld van een van mijn recente projecten is een vernieuwde zolder voor een samenwonend stel uit Amersfoort.

Van rommelzolder naar fitness en loungeruimte

De zolder was van origine een grote ruimte met een rommelhok waar heel veel spullen stonden. In plaats hiervan wilden zij een ruimte waar de wasmachine kon staan, waar gestreken kon worden, waar ze konden sporten en een goede berging voor onder andere buitenkussens en wijnen. Aangezien wijnen een grote hobby is in dit huis, was er ook behoefte aan een voorraadkast en een wijnkoelkast.

Om deze wens waar te maken is de ruimte eerst rigoureus gesloopt. Vervolgens heb ik een inrichtingsadvies gemaakt met een wandenplan met daarbij een passend kleurvoorstel en  productenvoorstel.

Het resultaat is een ware metamorfose. Een heerlijke sfeervolle multi-functionele ruimte waarin alle wensen samenkomen. Na het sporten kan er nu heerlijk geborreld worden in de warme zithoek. De mooie wijnen staan binnen handbereik… ????

offiz-en-hoomz-interieuradvies-produkten-zolder-metamorfose-amersfoort.jpg